Du er her:

Projekt: SPE-1

Spedalskhedsprojekt i Nilphamari

Siden 1976 har der været arbejde i Nordvestbangladesh med det formål at hjælpe indbyggerne med alvorlige sundhedsproblemer. For at hjælpe de mange spedalske blev Danish Bangladesh Leprosy Mission hospitalet oprettet i Nilphamari, hvor det fortsat er en meget vigtig del af arbejdet.
Der er siden 1976 behandlet ca. 50.000 spedalske og samtidig er der ydet en stor sundhedsmæssig indsats i området i form af rent drikkevand, toiletter og rehabilitering af handikappede.
Der er ca. 300 veluddannede medarbejdere ansat i DBLM i dag, disse gør en stor indsats både indenfor spedalskhed, TB., Sundhed og rehabilitering.
Kirke til Kirkes indsamlingsprojekter støtter ovennævnte gennem Spedalskheds Missionen.

Som eksempel kan nævnes:

• at det koster: ca. 1.200 kr. at behandle en spedalsk i 6-12 måneder.

• at en hospitalslæges løn er 1.200 kr. om måneden.

• at det koster mellem 2.000 og 4.000 kr. at rehabilitere en familie afhængig af hvilken form rehabilite- ring det drejer sig om.

Indsamlede midler kan sendes til Kirke til Kirke projektets kasserer, Lindvig Osmundsen på
konto 8506 – 0000537101, eller MobilePay: 446700, mærket SPE-1

Spedalskhedsmissionen
Kirkebakken 5 • 6200 Aabenraa
Tlf.: 3529 2454 • www.spedalsk.dk

Aktuelle projekter fra Spedalskedsmissionen

Klik på billedet og læs mere om projekterne!

SPE-1: Spedalskhedsprojekt i Nilphamari
Spedalskhedsmissionen