Du er her:

Projekt: PRO-2

Jesus til nye bydele i Addis Ababa

Mekane Yesus-kirken i Etiopien vil nå mennesker med evangeliet i Addis Ababas mange nye boligkvarterer.

Etiopiens hovedstad, Addis Ababa, er på 4-5 millioner indbyggere. Byen vokser hastigt og vil fordoble sin egen størrelse over de næste 20 år. Mange mennesker flytter fra landet til byens nye boligområder, men kirkevæksten kan ikke følge med. Derfor er Mekane Yesus-kirken gået i gang med at plante nye menigheder for at møde tilflytterne med evangeliet.

10 evangelister udrustes og sendes
Addis Ababa-synoden har engageret 10 evangelister, som er ansat og udsendt af Mekane Yesus-menigheder i Addis Ababa. Evangelisterne er flyttet til de nye kvarterer i byens udkant og har startet husmenigheder med de menighedsmedlemmer fra Mekane Yesus-kirken, der allerede er flyttet dertil, og flere andre.

Det gør Promissio og Addis Ababa-synoden
• Addis Ababa-synoden har ansat 10 evangelister, som har plantet mindst én menighed hver.
• Addis Ababa-synoden har ansat en koordinator, som opmuntrer og sparrer med evangelisterne.
• Promissio støtter projektet økonomisk.

Kontakt Promissio på info@promissio.dk eller 7356 1260.

Indsamlede midler kan sendes til Kirke til Kirke projektets kasserer, Lindvig Osmundsen på
konto 8506 – 0000537101, eller MobilePay: 446700, mærket PRO-2

promissio