Du er her:

Kirke til Kirke projektet i Cameroun

Støtteprojektet kaldes ”Pearls of the Street” og støtter gadebørn i Garoua, Cameroun. Det drejer sig om børn, der længes efter en rigtig fremtid med skolegang og familieliv, men er endt på gaden og må klare sig selv. Derude, hvor den stærkeste overlever, og hvor kriminalitet ofte er den eneste udvej.
De får hjælp takket være et hjem drevet af Den Luther-ske Brødrekirke i Cameroun. Her bor ildsjælen Elia Oumar, der har viet sit liv til at hjælpe gadebørn tilbage på sporet. Sammen med kirken skaffer han børnene et sted at sove, mad og skolebøger. Men han går også skridtet videre og rejser ofte langt med børnene tilbage til deres familier for at hjælpe dem med at forsone deres brudte relationer.

På gadebørnshjemmet bor der kun drenge, og pladsen er trang. Derfor bliver der brugt mange kræfter på, at drengene kan blive adopteret hurtigt ind i nye familier, siger Anne Theresa Thanning, der er med i projektgruppen ”Pearls of the Street”.
Ofte er der ingen familier, der har lyst til at adoptere drenge, så på nuværende tidspunkt har Elia Ourma 22 drenge boende på hjemmet.

Maria og Annas primære opgave som volontører er at hjælpe med at sprede glæde og lave aktiviteter for børnene. Indsamlingsprojektet ”Pearls of the Street” støtter børnene, kirken og Elia med de ting, som de ikke selv har råd til. Det vil sige mad, skolegang, sundhed, lægebesøg, hjælp til at komme i praktik og skolebøger. Med de ting ved hånden er det muligt at få drengene tilbage på sporet og sætte kursen mod et ordentligt liv væk fra gaden.

Mød Anna og Maria på deres blog:

Indsamlede midler kan sendes til Kirke til Kirke projektets kasserer, Lindvig Osmundsen på
konto 8506 – 0000537101, eller MobilePay: 446700, mærket MIA-5

Mission Afrika