Du er her:

Projekt: DAN-1

Danmission Fremtidsbørn – Gør verdens børn til Fremtidsbørn

Alle har brug for en der tror

Alle børn har ret til at vokse op under sunde og trygge forhold. Ulykkeligvis er det langt fra alle, der gør det. Mange børn i Tanzania savner helt basale fornødenheder som mad, rent vand, lægehjælp og skolegang samt beskyttelse mod overgreb. I Danmark lever vi et liv, hvor vi kan tage mad og uddannelse for givet, og vi har derfor aldrig skulle tage stilling til, hvem i familien der skulle gå sulten i seng eller undvære skolegang.

Hvad er Danmission Fremtidsbørn
Danmission Fremtidsbørn er fattige og udsatte børn og unge i Afrika, Asien og Mellemøsten, der får en bedre fremtid gennem Danmissions udviklingsprojekter.

Det får Danmission Fremtidsbørn
Alle børn har ret til at vokse op under sunde og trygge forhold og til at udvikle sig. Når du støtter Danmission Fremtidsbørn, er du med til at sikre, at børnene får adgang til:

- Mad, tøj og medicin
- Skolegang af god kvalitet
- Gratis retshjælp og Beskyttelse mod diskrimination og udnyttelse
- Fællesskaber med leg og læring
- Rettigheder og medbestemmelse og redskaber til at kunne bestemme over deres eget liv
- Et liv i et fredeligt og retfærdigt samfund

Hvordan arbejder Danmission
Vi ved, at der skal mere til end penge. Derfor rækker vores hjælp også dybere. Sammen med os kan du være med til at sikre at børn og deres familier får mulighed for at skabe sig en indtægt indenfor jordbrug og husdyravl og dermed kan klare sig selv og sikre, at familiens børn får uddannelse og tryggere og sundere opvækst.
Danmission tager vare på det hele menneske. Derfor omfatter vores arbejde alle områder af børnenes opvækst og liv – både krop, sjæl og ånd. På den måde hjælper vi børnene og deres familier til at kunne klare sig selv senere i livet.

Dig, Danmission og den lokale partner
Vores lokale partner-organisationer, den lokale kirke og de lokale myndigheder er aktive deltagere i Danmissions arbejde. Samarbejdet med de lokale partnere sikrer, at de projekter, der hjælper Danmissions Fremtidsbørn er tilrettelagt ud fra et nært kendskab til de lokale kulturer.

Vær med til at gøre verdens børn til Fremtidsbør
Der er mange børn, der har brug for hjælp. Når din kirke støtter Danmission Fremtidsbørn, er I med til at sikre børnene bedre livsvilkår og en bedre fremtid.

• SMS HÅB til 1245 og støt med 100 kr.
  • Du kan støtte med et fast månedligt beløb – se mere på fremtidsborn.danmission.dk
  • Bliv Fremtidsfadder og giv fattige børn et godt liv. Som Fremtidsfadder støtter du f.eks. børn i det nordlige Tanzania. Sammen hjælper vi fattige og udsatte børn. For f.eks. 150 kr. om måneden kan du forandre et barns liv og give dem en ny fremtid. Se mere om tilmelding på fremtidsbørn. dk

Vil du møde nogle af de børn, der får hjælp igennem Fremtidsbørn?
Som Fremtidsfadder eller faddergruppe hjælper du mange børn og dem ønsker vi, du skal lære bedre at kende. Læs om Benson, Christina og Titus på www.fremtidsborn.danmission.dk/moed-boernene/

Indsamlede midler kan sendes til Kirke til Kirke projektets kasserer, Lindvig Osmundsen på
konto 8506 – 0000537101, eller MobilePay: 446700, mærket DAN-1

Danmission