promissio – vi bringer evangeliet over grænser

Promissio støtter projekter i Etiopien og Liberia, som drager omsorg for menneskers helbred, trivsel og tro. Vi sender missionærer, som er Promissios mund og hænder i det konkrete arbejde, og som styrker båndet til vores partnere – en værdifuld forbindelse, som ikke kan erstattes af digitale alternativer.

Arbejdet bliver båret af gaver fra helt almindelige mennesker, som vil være med til at bringe evangeliet over grænser i verden. Men mest af alt bliver det båret af forbøn. Tak, om du også vil bære med.

Frede Ruby Østergård
Generalsekretær

Indsatsområder

KVALIFICEREDE MEDARBEJDERE
Promissio støtter og sender fagligt, åndeligt og personligt kvalificerede medarbejdere.

SUND OPLÆRING
Promissio arbejder på en sund evangelisk-luthersk teologisk oplæring af både præster og kirkens medlemmer.

STÆRK LEDELSE
Promissio arbejder på at styrke partnernes ledelse af kirken og menigheder.

FOKUSERET OMSORG
Promissio arbejder med på sociale og omsorgsmæssige opgaver.

URBANE UDFORDRINGER
Promissio arbejder med på udfordringerne ved kirkens arbejde i storbyer.

promissio
Katrinebjergvej 75 • 8200 Aarhus N