Israelsmissionen – grænseløs mission

I Israelsmissionen brænder vi for, at mennesker må lære Jesus at kende, og vores hovedformål er at bringe evangeliet tilbage til det jødiske folk. Det har vi arbejdet på siden vores grundlæggelse i 1885. I dag forsøger vi at opfylde denne vision gennem samarbejde med en række forskellige partnere, som arbejder med evangelisation, bibelarbejde, diakoni, undervisning og forsoning i både Israel og internationalt.

Vil du være med? Så kan du støtte arbejdet, bede for vores projekter og rejse ud med Israelsmissionen.

Ønsker din kirke eller dit fællesskab at have et samarbejde med os, kan vi tilbyde et 2-årigt forløb, hvor vi vil komme ud og fortælle jer om det projekt, I ønsker at støtte. Derudover kan I komme til Israel og besøge de mennesker, I samler ind til, og I vil løbende blive opdaterede på, hvordan jeres penge gør en forskel.

Skriv til os på kontor@israel.dk for at høre mere.

Israelsmissioenen
Katrinebjergvej 75 • 8200 Aahus N