Du er her: 

Projekter der kan støttes gennem Kirke til Kirke

Kirke til Kirke projektet er et samarbejde mellem menighedsrådene i Herning Nordre og Søndre Provstier og Ikast-Brande Provsti, der har til formål at sætte fokus på folkekirkens mission.
På hjemmesiden finder du projekter, som forskellige missionsselskaber tilbyder sogne og menighedsråd at engagere sig i.


Brødremenighedens Danske Mission

Kipili Bådmission, Tanzania

Landsbyen er primitiv og ligger i et øde område helt ned til Tanganyikasøen. Søen er hovedfærdselsåre i området. Missionsarbejdet sigter på forkyndelse, undervisning og kirkeopbygning i alle de landsbyer, der kan nås ad søvejen – derfor .... Læs mere her!

Børnehjemmet i Uvira, DR Congo

Med hjælp fra fondsmidler og private donorer har BDM i 2015 opført et børnehjem i Uvira i DR Congo. Her bor 60 børn i fem huse med plads til 12 børn i hvert hus. De 60 børn udgør kun en lille del af de forældreløse børn, der er i området.... Læs mere her!

Børnehjemmet Peter’s House

I Rukwa-regionen i Tanzania er situationen desværre den, at kirkens teologi på nogle punkter er uklar i forhold til det, som er centralt og vigtigt. Det betyder, at rigtig mange børn ikke har .... Læs mere her!


Danmission

Danmission Fremtidsbørn – Gør verdens børn til Fremtidsbørn

Danmission Fremtidsbørn er fattige og udsatte børn og unge i Afrika, Asien og Mellemøsten, der får en bedre fremtid gennem Danmissions udviklingsprojekter .... Læs mere her!

Fundament for fremtiden

Kirke til kirkes volontører i 2018-19, Jacob og Jonathan, besøger kirken i Cambodja. Her møder de en ung kirke med stort behov for uddannelse af præster, når den kristne tro skal forkyndes i den
buddhistiske kultur .... Læs mere her!


promisio

Børn fortjener en god skole

Skolegang og god undervisning er første skridt på vejen mod et bæredygtigt samfund. Liberia er et land, som bærer præg af at have været igennem en af de blodigste borgerkrige i Afrika, og som senest har kæmpet en ulige kamp mod ebola-epidemien …… Læs mere her!

Jesus til nye bydele i Addis Ababa

Mekane Yesus-kirken i Etiopien vil nå mennesker med evangeliet i Addis Ababas mange nye boligkvarterer. Etiopiens hovedstad, Addis Ababa, er på 4-5 millioner indbyggere. Byen vokser hastigt og vil fordoble sin egen størrelse over de næste 20 år. Mange mennesker .... Læs mere her!

Evangeliet på alle sprog

Etiopiens 100 millioner indbyggere taler cirka 80 forskellige stammesprog med i alt cirka 200 dialekter. Det er derfor ikke alle etiopiere, der kan tale med hinanden, og .... Læs mere her!


Mission Afrika

Gadebørnsarbejdet i Cameroun – Pearls of the Street

Alt for mange børn i Afrika lever som gadebørn. Mange har mistet deres forældre til dødelige sygdomme eller krig, mens andre er stukket af hjemmefra på grund af mishandling …. Læs mere her!

Kristent TV til Mellemøsten og Nordafrika - SAT-7

SAT-7 begyndte med få timers sendetid i 1996 og sender i dag kristent satellit-tv til børn og voksne i flere end 70 lande. SAT-7’s udsendelser produceres primært af lokale medarbejdere i …… Læs mere her!


Spedalskhedsmissionen

Spedalskhedsprojekt i Nilphamari

Siden 1976 har der været arbejde i Nordvestbangladesh med det formål at hjælpe indbyggerne med alvorlige sundhedsproblemer. For at hjælpe de mange spedalske blev Danish Bangladesh Leprosy Mission hospitalet oprettet i Nilphamari, hvor det fortsat ... Læs mere her!


Ordet & Israel

Bliv partnermenighed for “Yad va Lev”

Kirken har et generelt ansvar for at række ud til det jødiske folk. Men også i Israel er der befolkningsgrupper, som er særligt udsatte. Ca. 1,5 millioner israelere lever under fattige forhold. Disse mennesker har på en særlig måde brug for .... Læs mere her!

Udsend volontører til ”Yad va Lev”

Der er brug for volontører i Israel, og hvert år rejser mange volontører til Israel for at tage del i arbejdet i Ordet og Israels hjælpearbejde, ”Yad va Lev”. Ordet og Israel har således konstant 7-10 unge volontører boende i Ordet og Israels hus i Jerusalem, .... Læs mere her!

Udsend volontører til “Face Israel”

Der er brug for volontører på forskellige institutioner i Israel, særligt i Jerusalem. Hvert år rejser volontører ud til denne opgave gennem Ordet og Israels projekt ved navn ”Face Israel”. Opholdet begynder med et introduktionsforløb i Jerusalem og slutter, .... Læs mere her!


Israelsmissionen

Musalaha = forsoning i Mellemøsten

Musalaha er en organisation, som på kristent grundlag arbejder for forsoning mellem israelere og palæstinensere. Konkret laver Musalaha blandt andet ørkenture for unge, børnelejre for de mindste og skaber mulighed for, at kvinder kan mødes på tværs af .... Læs mere her!

Immanuelkirken i Tel Aviv

Immanuelkirken er en international menighed, som har troen på Jesus som eneste fællesnævner. Det er en kirke, der ligger et sted, hvor den kristne tro generelt møder modstand, og en af kirkens vigtigste opgaver er derfor at skabe et positivt møde .... Læs mere her!

Oplev Israel – med mere mening

- så er Missionspiloter lige noget for dig!
Missionspiloter er et tre-måneders program under Israelsmissionens Unge med mission i højsædet. I en gruppe på seks unge danskere vil du som Missionspilot prøve kræfter .... Læs mere her!


Deltagende missionsselskaber:

Klik på missionsselskabets logo og få mere information